Menu

How can we help you?

Tell us a few details about your project or enquiry and a member of our team will be in touch.

Don’t judge each day by the harvest you reap but by the seeds that you plant.

Robert Louis Stevenson

Courtyard Garden Green Wall, 11 Cavendish Square

  • London, United Kingdom
  • 2009
  • For The King's Fund
  • 15m2

Project Details

  • Courtyard Garden Green Wall at the Central London Event Space.
  • Creates a tranquil and elegant outdoor seating area.

The living wall in this courtyard garden transforms a small space into a beautiful outdoor social area. The courtyard garden forms part of the King's Fund's central London venue at 11 Cavendish Square, which is available for weddings, conferences and other special events. If you would like to see other courtyard garden Green walls you can visit 'the Market Building, Brentford' portfolio page.  

No. 11 Cavendish Square occupies an elegant Grade II-listed Georgian townhouse with four floors of event space. The venue’s standout room is undoubtedly the light and airy Orangery, which holds 120 diners or 200 reception guests and is flanked by a tranquil courtyard garden.

Venue review Square Meal website