Menu

How can we help you?

Tell us a few details about your project or enquiry and a member of our team will be in touch.

Don’t judge each day by the harvest you reap but by the seeds that you plant.

Robert Louis Stevenson

Bonham Carter House

  • London, United Kingdom
  • 2018
  • For Holbrook Contract Furnishings Ltd
  • 13m2

Project Details

  • Reception Area Living Wall

Bonham Carter House offers accommodation for staff at UCL Hospital. The living wall is located in the downstairs common space and surrounds an information screen. It was important to lift the look and feel of the space by introducing some plants. There is minimal natural light and the living wall helps to give the space a lighter feeling. For another example of an smaller scale internal living wall project visit The Conduit Club, Mayfair portfolio Page.